Чека на потяг

Дмитрий Марусич
Чекає на потяг –
Тринадцять вагонів,
Хай дихає протяг
Безлюдних перонів,
Симетрія колій
Світ семафорів
Грають поволі
Ноти симфоній...

На когось чекає,
Лише силуетом
Так довго, що тане
Обличчя з портрету.