***

Êèðèëë Ïàðêîâ
It’s difficult to believe, but it’ true,
I haven seen you yet, didn’t met,
Last two year in the last,
But my life runs very fast.
You haven’t met me, haven’t seen,
You’ve never been my, never been,
I do my work very quick,
I am ill, I’m very sick.
You never know me, never call me,
Never ring up, never hold me,
My life is like a dark,
But war is loose, in fact,
You can’t know more you learn
If you can’t go straight, you turn,
Left, right, doesn’t matter
You haven’t even sent me letter,
And in the last I want tot say,
Fuck you, don’t step here on my way