безсоння

Кэтемаунт
В темряві я бачу не те,
що вдень
Моя кімната повна хламу
Біла стеля
За вікном автомобілі
Це життя дурне
Зі своїми цілями
Нехай воно хоч сто раз істинне
Воно не моє
Чотири стіни
Одяг якийсь
Це не мій світ
Все це мені чуже
Звичайна ніч
Вночі сплять, а вдень
Займаються справами
І гуляють. Все.
Четвертий поверх
і багатоповерхівки навколо
Люди упаковані як шпроти
Машин потоки
Стільки сірості мертвотної
асфальтованих доріг
Чому це мені неприємно?
Мої речі, безліч речей
Хіба це в житті головне?
Два десятки підручників
Там знання, що потрібні мені?
Шпалери і штори красиві
Це не та краса, яку я шукаю
Чи я людина?
Я хочу звідси піти
Я сиджу в ліжку
і нічого не можу вдіяти
Навіть вийти прогулятись,
Бо це "ненормально" серед ночі,
Не допустять такого батьки
Чому я не вільна?
Не можу навіть мріяти
про те, щоб піти з життя,
Та що маю робити
коли не хочеться жити?
Я займаюся тим же,
Що і всі люди--дурницями
Я більше не хочу


 15-16.11.07.