Бывайце здоровы

Иван Тур
Бывайце здоровы,
Хай Вашая хата
Не знае нiколi
Урача й адваката.

На дачы на вашай
Хай зелье не усходзiць,
А ноччу да жонки
Сусед не прыходзiць.

Хай будуць у Вас
Адпачынку мiнуткi,
А дочкi нiколi
Не йшлi у прастытуткi.

Хай будуць у кубельцы
Каубасы ды сало
I грошы, каб дзецям
На жуйку хапала.

Хай дзецi выдатна
Усе вучацца у школе,
А бацька гарэлкi
Пье чарку, не болей.

Дык будзце здаровы,
Жывiце багата
На колькi дазволиць
Вам Ваша зарплата