Кохання

Бондарь Александр
Руки тремтять, набираючи номер,
Ніч ліхтарями вимірює відстань,
Вітер підспівує музиці домр,
Небо у пошуках праведних істин.

Все шкереберть. Все не так, як хотілось.
Ти в недосяжності (хтось мені скаже).
В твоїх очах не побачити милість.
Сльози картину кохання розмажуть.

Ми малювали її довгі роки,
Доки з тобою стачало терпіння,
Доки кохали – тепер одинокі,
Та я кохаю ще й досі до мління.

Ніч ліхтарями вимірює шлях,
Зорі попадали з неба додолу.
Сяйво приречене дахових блях,
Але кохання не згине ніколи.

Часто буває в житті саме так,
Руки тремтять, набираючи номер.
Моє кохання не бачить пуття,
Сльози підспівують музиці домр.