В оману вводить нiч

Любовь Либуркина
В оману вводить ніч
своїм беззвуччям
в ній подихів
мільярди
зітхань таємних
лунких
нетутешніх
метелики думок
вирують вільно
небом
ламаючи уявлення
про світ
і кригу на воді
що снить весною...