Вже майже..

Лученко Святослава
Вже майже жовтень..
Жовтень на Землі минає.
Засохле листя на чоло кладе
Тонкий,мов павутинка жаль.
Печаль зірок,що мерзнуть у багрянці,
Де небеса в шаленому вогні
Сумні на землю шлють пісні і танці..

Вже майже листя..
Листя з листопадом змело.
І вітер шибками гуляє наодинці.
В хатинці тепло,а на дворі - мла
Лягла на ганок,снігом замела
І в серці пустку воском заліпила.
Згубився сум.Але ніщо не миле..

10-11.07