Прокинутись...

Настя Булавка
Я-той,ким мене створили:
Злочинець я,збоченець,янгол...
Мені відрізали крила,
Тепер я танцюю танго...

Тепер уві сні щоночі
Я бачу рубці на шкірі,
Не можу відкрити очі-
Мене знов терзають звірі.

Чекаю,коли прокинусь,
А потім-такий самотній...
Не знаю,для кого виріс...
Довколо-пустелі.Сотні.

Шукати мене не треба...
Це-марно й не варто часу...
Я був колись сином неба,
А тут,на землі,я-м'ясо...

До речі,я хочу пити,
Але навкруги-пустеля...
Я хочу себе убити...
Прокинутись.Знову.Де я?!.