Знов

Сергий Второй
Знов блукаю в життях
Нащось в них поринаю
Забуваючи шлях
По якім я ступаю

Знову ніч у степах
Вітер трави хитає
Хтось приходить у снах
Пісні тихо співає

Знов зліта сивий птах
Над курганом кружляє
Місяць десь в небесах
Він на мене чекає

Знову спокій в думках
Погляд дивно блукає
Я забув що є страх
І по світі літаю

25/08/2004