Встречки - желания

Вера Кныш
Попки округлости
Грудки – сосочки
Радости-шалости
Страсти шажочки

Ахи – ныряния
Губки во влажности
Наши старания
Радости-малости

Встречки - желания
Ночки- чулочки
Дни – ожидания
Дни одиночки….