Через 26

Мария Затворнюк
 Четвертого травня
 зiрки мерехтiли,
 четвертого травня
 все небо радiло.

 променi сонця
 нам тепло всмiхались
 матерi руки
 дитини торкались.

 Першi обiйми
 слiзьми говорили
 матерi груди
 молоком полонили.

 Було для дитини
 таким солоденьким
 це нiжне, тепленьке...

 Цей небесний дарунок
 став менi найдорожчим
 цей небесний дарунок
 давав силу до працi.

 Цей небесний дарунок
 моя втiха и радiсть
 моя нагорода, моя насолода.

 Це найбiльший маеток
 на рiднiй землi
 бо матерi серце
 продовжуе битись
 в дитячiй грудi.
 
 Цей ритм в унiсон
 е сигналом для неба,
 що небесний дарунок
 це е мудрiсть вiд неба
 
 Це е те найдорожче
 у кожнiй родинi
 бо продовжуем жити
 ми в нашiй дитинi.