Freedom - Свобода

Суперконкурс Спираль
ЕКАТЕРИНА ЯСНАЯ - http://www.stihi.ru/author.html?sochinyau

Freedom.
Freedom – how it gives us fun and careless,
Freedom – it shows our new abilities to us,
Freedom – it makes us stronger and gives happiness,
Freedom – it comes and our thinks become intelligent and fast.
But,
Freedom is only for brave and clever,
Because silly and craven are always prisoned,
But if you haven’t reason
To afraid, you are free for ever.

But someone thinks, that freedom is another,
He thinks he can do any what he want,
And he can kidnap or even kill his mother!
He thinks unlawful doings – this is freedom!
Freedom is only for brave and clever,
Because silly and craven are always prisoned,
But if you haven’t reason
To afraid, you are free for ever.

Freedom – this is the main thing in life,
Freedom – it means to believe
Something: God or fairies or life after die,
But believe and trust, and Live!
Freedom is only for brave and clever,
Because it’s so difficult to believe,
But if you want to Live,
You are free for ever.

Cвобода.
Свобода - и сразу в жизни нет забот,
Свобода - открыты новые таланты,
Свобода - и мы счастливы и с;льны, как атланты,
Свобода - и мыслей умных, быстрых полон лоб.
Но,
Дана свобода только умным, храбрецам,
Ведь глупые и трусы в западне,
Но если не боишься тех, что вне
Твоего мира, свободе нет конца.

Но некоторые видят св;боду другую,
В которой делают всё то, что захотят,
Такой убъёт кого-нибудь и будет рад,
Ведь верит он в свободу беззаконную.
Дана свобода только умным, храбрецам,
Ведь глупые и трусы в западне,
Но если не боишься тех, что вне
Твоего мира, свободе нет конца.

Свобода - главное в твоей и моей жизни,
Свобода должна веры быть полна,
Будь вера та в богов, в жизнь ли,
Но нужно верить и будешь ты Жива!
Дана свобода только умным, храбрецам,
Ведь поверить так трудно,
Но если вдруг ты хочешь Жить,
Твоей свободе нет конца!

25.10.2007