Кожну хвилину я слiпа по-iншому

Кэтемаунт
Кожну хвилину я сліпа по-іншому
Мені тепер все рівно, що я відчувала
Нічого не повторюється ніколи більше
І я все рівно нічого не знаю
Я переживу все на світі, крім смерті
Все можна, все хочу, що буде
Хай я сліпа, коли щаслива
І коли нещасна--теж, може.
Немає вибору у мене, все рівно буду!


 03-04.12.07.