Сотвори..!

Олег Покумин
Сотвори небыль, сотвори быль.
Сотвори дерзость, сотвори пыль.
Сотвори раны - заврачуй их.
Сотвори Слово - и даруй стих.
Сотвори радость, сотвори боль.
Сотвори сладость, сотвори соль.
Сотвори подлость, сотвори грех.
Сотвори кару и... прости всех.