Кв тки вкривали голе т ло...

Богиня Мусора
Квітки вкривали голе тіло,
На небі ковдра полягла
І мрія в голові дзвеніла –
Своє я щастя віддала...
Я залишилася самотня,
Мене покинули думки,
Я віддано чекала квітня,
Зірвавши серце на шматки...
Все полонило мої очі,
Не знаючи, що я сліпа,
Мені ще трохи дотерпіти –
Але я віддано німа...