Рай

Рустан
 
Я вчора спав і бачив Рай
Мене пускали та я пішов.
Усіх не можна, не питай,
Убити чорною косов.

Тебе там не було в Раю
І у вогнях Аїда не знайшов.
Лиш тихо Бога я молю,
Щоб дух німий прийшов.

Дороги сплетені із душ простих,
І Бачу зорі білі, і пусті.
Я спав у лонах зір отих.
Прости любове, ти мене.

Я бачив Рай і ти в траві,
Та зорі не пустили за ворота.
Обсмалив крила я у пітьмі
І вилетів у вись із рота.

Блукаю по морях я Стікса і Арона
Так холодно в пітьмі , в мені,
Нема мене лиш ті білі грона.
Та Рай знайшов я у тобі.

Жовтень.

2006.