Погас Вогонь

Шуба Настя
Палкий вогонь кохання
Погас у тьмі пустій.
Лиш біль та страждання
Лишилися в душі моїй.

Ранкове сонечко та
Птаха дивний спів
Не зігрівають мені серця,
Бо ти для мене зник.

І де тебе шукати?
Де тебе знайти?
Нема тебе такого,
Такого який був в ті дні...

Чому вогонь скінчився?
Чому не можу знову запалить?
Чому ти дмеш постійно?
Невже оце кінець?