Пташина любов

Мигель Суарес
Коли спалила крила ти мені,
Так болісно самотнюю печаль,
І я побачив холодом вісні,
Як птахом обернулась моя жаль,

Одна любов - самотній птах,
З пораненим крилом,
Життя мов клітка золота,
И так завжди було,

Лише один, спроміж годин,
Я проводжаю біль,
Лише один, самітній тин,
Один - лиш твій - повір....

Я забуду сердця біль,
В піснях присвячених тобі,
Порину птахом в вишину,
Я так любив тебе одну,

Одна любов - самотній птах,
З пораненим крилом,
Життя мов клітка золота,
И так завжди було,

Якщо не чуєш ти слова -
Моя любовь співа,
Якщо і спів тобі не мил,
То я порину скрізь могил