Зорi Чумацького Шляху

Светлана Мулюкова
Зорі Чумацького Шляху,
Стелються небом зразково.
А солов`їнії пісні,
Сиплються з травню бузково.

Ходить туман попід яром,
І заколисує мрії.
М`яко закутує трави,
Але ніяк він не гріє.

Сяє світанок старанно,
Щоб розпалити багаття.
Ранок вдягає духмяно,
Вишню в білесеньке плаття.

Янголом білим кружляє,
По над хатами лелека.
Так до нас весна приходить,
З чистого ранку, з далека.