Життя

Светлана Мулюкова
Війна чуттів тягнеться нескінченно,
Війна для трьох - лишитись можуть двоє.
Але в житті я мудрістю навчена
І знаю, що моє не буде твОє.
Ти десь далеко, відстань нас не зводить,
Ти там сама, а я завжди з ним поруч.
Розмови він про тебе не заводить,
Коли він справа я завжди ліворуч.

ПРИСПІВ: Зла и солодка любов,
 Терном п`янким отцвітає.
 Скільки в нас було розмов,
 Біль все одно виринає!

За ради кого він живе не знаю,
Життя крізь пальці, як пісок минає.
Ненавиджу його, чи так кохаю,
Як кожен свою долю обирає!
Моєму серцю гірко і тривожно,
Коли з ним зостаюся віч-на-віч.
І думаю завжди як жинка кожна,
По кОму він зітхає цілу ніч...

ПРИСПІВ: Зла і солодка любов,
 Терном п`янким отцвітає.
 Скільки в нас було розмов,
 Біль все одно виринає!