Хочу бiгти лугом

Кэтемаунт
Хочу бігти лугом
І впасти в зелене з квітами
Синє небо крізь високу траву
Лагідний вітер і сонце навколо
І ця музика літня, солодка пісня
Яке щастя дихати
всім цим, коники скачуть у волоссі
мурашка сердита вкусила
І я далі як побіжу, назустріч сонцю
В обіймах вітру розтаю
Не чую як колеться стерня
По викошеному боса
Застрибую на копицю сіна
Більше не знаю, хто я така
І чим живу. Сонце в очі
Відверто так дивиться
і я...


 11.12.07.