Пакуль у душах не сцвярдзее..

Анжелика Янковская
Глядзіш па іншаму на свет
Праз зоры-блаславенні ў акіяне.
Абдымкаў слоў жаданы “след”
Раскінецца ў людскім тумане.
Хрысціла сонца твой раман
З прасторамі зямлі-надзеі.
Тварыць – сагрэць бяссілля стан –
пакуль у душах не сцвярдзее.
1998г.