Моим друзьям

Серая Шэра
Ми будемо бігти за сонячним днем,
Щоразу всміхатися теплому вітру .
Лише усі разом ми день пізнаем
І знову купаємось в променях світла.

Ідеї й надії в серцях не погаснуть
Тому, що ми разом на цьому шляху.
Нехай ми далеко, та єдиногласно
Щоразу вирішуєм долю свою.

Сьогодні і завтра хай доля сміється.
Сміливо ми рушимо знову в цей путь.
Сьогодні ми разом, хай це не минеться,
Всі наші надії, молю - не забудьте.

Бо ви - мої друзі. Ви будете поруч.
Завжди в моїм серці є крихітка вас.
Нехай розкидає нас доля повсюди
Мене не забудьте крізь плинучий час.