Роберт Геррик 1591-1674 Рвение к милости или прият

Лукьянов Александр Викторович
Рвение к милосердию: или приятная жертва


Даже тысяча быков
Не порадует богов,
Коль при жертвоприношенье
Нет ни радости, ни рвенья.

Robert Herrick (1591-1674)

Cheerfulness in Charity: or, The sweet sacrifice.

'Tis not a thousand Bullocks thies
Can please those Heav'nly Deities,
If the Vower don't express
In his Offering, Cheerfulness.