Не твори

Лариса Краковская
...Мой отклик на стихотворение
...Олега Покумина "Сотвори..!"
...http://www.stihi.ru/2007/12/08/2882

...Сотвори небыль, сотвори быль.
...Сотвори дерзость, сотвори пыль.
...Сотвори раны - заврачуй их.
...Сотвори Слово - и даруй стих.
...Сотвори радость, сотвори боль.
...Сотвори сладость, сотвори соль.
...Сотвори подлость, сотвори грех.
...Сотвори кару и... прости всех.
..................................
..................................
Сотвори песню,сотвори стих.
Сотвори море,сотвори миг.
Сотвори счастье,сотвори свет.
Хватит нам горя.Хватит нам бед.
Не твори войны,и не сей зло.
Не твори подлость,чтобы везло.
Не твори кару,не гнeви всех.
Бог-он всё видит.Не простит грех.