Буденна дiйснiсть i чудова мить

Светлана Мулюкова
Моє життя - це сяйво кольорове,
Як білий сніг під сонцем мерехтить.
Моє життя - це щастя калинове,
Буденна дійсність і чудова мить.

ПРИСПІВ: Скільки років мине,
Скільки залишиться?
Тільки життя одне
В серці колишеться...
Як зберегти мені
Радість у споминах?
Долю свого життя
В піснях і спогадах!

Я посивіла, майже постаріла,
Але зростила соколів - синів.
Коли згадаю їх дитинство миле,
Враз оживають радощі тих днів.


ПРИСПІВ: Скільки років мине,
Скільки залишиться?
Тільки життя одне
В серці колишеться...
Як зберегти мені
Радість у споминах?
Долю свого життя
В піснях і спогадах!

Летять роки збентежено і швидко,
Від спогадів на серці не кортить.
А у душі я все вишнева квітка,
І серце по-дівочому горить.

ПРИСПІВ: Скільки років мине,
Скільки залишиться?
Тільки життя одне
В серці колишеться...
Як зберехти мені
Радість у споминах?
Долю свого життя
В піснях і спогадах!