Ведмежий сон - для малят

Тамара Борисовна Маршалова
Тихо у ведмедика в барлозі,
До весни, наразі, ще далеко.
Місяць, прослизнувши, на підлозі
Синім променем відбився злегка.
У колисці ведмежа дрімає,
Сон зимовий - як пухнаста лапа.
У віконце зірка заглядає…
Спи, маля, мигтить небесна мапа.