Синичцi

Светлана Мулюкова
Тримаючи в руці синицю,
Я мріяла про журавля.
Крильми сховала сонце птиця,
Синичка - все моє життя...

Без щастя серце охололо,
И не здійснилися бажання.
Я пір`ячко одне з синички
Собі залишу в нарікання.

Багата примхами земля,
Чи за всіма мені поспіти...
Не краще замість журавля,
Синичку з рук своїх поїти?
=================

Держа в руках своих синицу,
Поймать пыталась журавля.
Вмиг упорхнула чудо-птица,
Рисуя в небе вензеля.

Без счастья сердце опустело,
В руках лишь пёрышко одно.
-Я разве этого хотела?!
Наверно, так мне суждено...

Пусть не угнаться мне за всеми,
За журавлями не поспеть...
Теперь я знаю счастья цену -
Пытаясь, пёрышко согреть.

Худ.В.Кірдій.