***

Кэтемаунт
Я не можу захиститись
Від світу, створеного іншими,
Чужого мені...
Що я можу створити?
Хто я? Як жити?
Прийняти все, як є?
Втекти звідси?
Тіло і розум залишити,
а решту мене--
берегти чи вбити?
Навіщо це, невідоме і неосяжне,
Шо не вміщається в тривимірному світі?


       24.12.07.