Не вiдомо про що

Кэтемаунт
Це мене приваблювало, хоч я і не знала,
Я це шукала--і знайшла
В собі. Тепер сама не рада.
Я не розумію.
Безсилі п'ять з уривками шостого відчуттів.
Пізнати себе, пізнати Бога, пізнати світ--
чи це не одне і те ж?
Хто зна... Це не під силу розуму.
Під силу чомусь, що не має меж
Під силу тому, що я знайшла
Але зовсім не так
Я хочу надовго втратити свідомість


       24.12.07.