Поховали...

Юраева Виктория
Поховали молоденьку,
А чого,не знаю,
Танцювала моя ненька,
У зеленому гаї.

Танцювала...Пригадала,
Й чого поховали,
Вранці ляхи турецькії,
У кайдани запхали.

Вряжі ляхи...Хай їм біса,
А я й не боюся,
Як зустрінуть в чистім полі,
Кровію нап'юся.

Аж нічого!Моя воля,
Веселковий краю,
Моя воля,довга доля,
Не знаю...Не знаю...