Горобчик

Юраева Виктория
Сонечко ніжно траву зігріва,

Пташка щебече велика й мала,

В просі купався горобчик малий,

Пузо наїв,а злетіть незумів.

Я його ніжно рукою візьму,

З долі своєї сльозу обітру,

І відпущу його в поле чи в гай,

Ну ж бо,маленький,у небо злітай!!!