Pered boem

Диминдий
Pomnju do melochi
Vipju do dna
Segodnja sudjba moja
Predreshena

Mislju bez vremeni
Rasplati cena
Budet zaplachena
Utrom spolna

Bolju izbitimi
Krovju polna
Chashej Graalja
Budet vojna

Groznimi Ritmami
Serdce napolnit
Zguchee solnce
Nashix pobed

Mi budem zitj
Mi budem pomnitj
A na rassvete
Ogonj dogorit