Не тiльки згуба

Черкасова Татьяна Александровна
``````````````````````````````````````````````Дякую за
`````````````````````````"Згуба" (Svyatoslav Synyavsky)
`````````````http://stihi.ru/2007/11/03/2695
 


Та, мабуть, не тільки є згуба
в отруті кохання?
Тримай моє серце в ласкавих
долонях довіку.
Це гіркість смаку нас постійно
штовхає в оману.
Але відчуваю потребу
в коханні, мов в ліках.



******************************

Возможно, не только есть погибель
в яде любви?
Держи моё сердце в ласковых
ладонях вечно.
Это горечь вкуса нас постоянно
толкает в заблуждение.
Но чувствую потребность
в любви, словно в лекарстве.