Травневе кохання - у сiчнi

Светлана Мулюкова
Світ кохання - чистота сліпуча!
Навшпиньках до нього, босоніж...
По ялинці сяйного паркету,
Як метелик горнеться скоріш.

З під кожУха впали на підлогу,
Квіти, що для неї зігрівав.
Ластівку січневу, сірооку,
Він, як травень, палко цілував!

Уяви собі любов у січні,
Що з`явилась між снігів, як дзвін.
Почуття таємні, та одвічні...
Від гріха горять - Вона і Він!

Худ.Ю.Мацик.