Я жiнка-напiвсаламандра

Катарина Карабен-Фортун
.........присвячую...

Я=жiнка-напiвсаламандра,
Палаюча серед зими,
Неначе коньяк з коріандром...
Набридли дискусії мандри!
Мене просто зараз візьми!

Візьми так, щоб зорі зомліли,
Й попадали в очі нам двом...
Все сталося так, як хотіли,
Зливалося тіло із тілом
І танув мороз за вікном.

За тиждень змінилися дати,
Реальність поїла химер
І вдарила в серця набати.
Усе, що ти зміг мені дати,
Забрала й пішла я тепер...

Я=жiнка-напiвсаламандра,
Мов блискавка серед зими,
На смак, як коньяк з коріандром...
Привіт, мій новий Іхтіандре!
Мене не боїшся? Візьми...