Де ти?

Катарина Карабен-Фортун
...............Р-ові

Де ти, скажи мені, де ти?
Я захлинаюсь від тиші!
Навколо - самі кулемети,
Навколо- самі тільки інші...

Де ти, скажи мені, де ти?
Голос зриваю від крику,
Змикаються в коло планети,
Плюндруючи суть мою дику...

Де ти, скажи мені, де ти?
Без тебе так холодно жить...
Думки полетіли в кювети,
Де серця машина лежить...

Де ти, скажи мені, де ти?
-- Тут я, ось-поруч стою!
Просто ходив за букетом,
Щоб втішити Музу Твою...