Щомитi

Катариос Килиомас
Щомиті, щохвилини, щогодини,
Згадую я власні почуття.
Торкаючись долоні, мрії дивні,
Несуть мене в чарівне забуття.
Я відчуваю присмак поцілунку,
Блискучий погляд, кави аромат.
Давно ми втратили з тобою ці стосунки...
Я мала встигнути на той літак.