Як мене не стане... укр

Элис Бах
Що буде, як тебе не стане?
Не зможу далі сама жить...
Як вранці сонце пусто встане,
Дощами буду за тобой тужить...

Згадай, як хвилі колихали
Я обняла тебе крильми...
Щасливі дні повз пропливали,
тоді були лише людьми...

Ти зійдеш деревом на схилі
Лиш вітер спокій розіб'є
І спогади давно мені не милі...
Вночі назустріч сон встає...

Прийду до тебе, сяду поруч
і буду до світанку говорить...
Були ми разом, були ми поряд,
Та смерті неможливо розбудить...

Піду світами, забуду себе...
Я стану тінню від твоїх гілок..
Немає мене, як я без тебе..
Встромили в серце мені кілок...

Що буде, як мене не стане?
Чи зможеш ти без мене жить?
Як ранок в темряві настане?
Чи будеш ти за мной тужить?...