тв й сум у посм шц сильн ший... Татьяна Миненко

Оксия Жмгоо
***
твій сум у посмішці сильніший.
він ріже коси...
коси - доля.
хоча б цеглину для надії залиш.
тебе ціловано у серце.
всіх інших -
набагато нижче.
тебе запам'ятають сонцем.
мені важливо
бути тінню,
і не тому, що сірий колір
у кров, під шкіру просочився, -
то кольори мої померли
від слів безвихіддя і болю.