Ода постели

Элина Титова
Keep us of wicked snowstorms
Drive away all base visitors
Give us enjoyments of our passions
Long live of our bedroom relations!


Храни нас от злобных метель
Гони прочь нежданных гостей
Дари наслажденья страстей
Любимая наша постель!