Емме. укр. яз

Геннадий Сивак
ЕММІ.


Боюсь лишитись в самоті,
Мені б з тобою бути поруч,
Та мандрувати по житті,
Не оглядаючись навколо.

Щоб до останньої хвилини
Твій відчувати дотик губ,
Моєї милої людини,
І щоб забути біль розлук.

Та загадати знов бажання,
Яке нам радість принесе,
Мов вічна зіронька кохання,
Життя дарує нам ЕСЕ.

Автор Геннадій Сівак.

30 серпня 2005 року.