Весняна панна

Александр Ковалевский
       О панно Інно, панно Інно!
       П.Тичина

       N.

Моя кохана Весняна панна!
Така бажана, така жадана,
Така пекуча, як в серці рана,
Така солодка... Ти незрівнянна!
Тому й бажана, довік кохана
Весняна панна, Весняна панна...

       18.03.07