Злочин

Юлия-Елизавета
Душа кричить,
І серце плаче.
Повернись назад,
Подивись юначе.

Ти лише погрався,
А вона кохала,
Серце ти забрав,
А душа пропала.

Той злощасний день
Наче ворон бився,
На голівку їй
Тихий сум спустився.

Не блищать вже очі,
І душа не грає,
Тихий сум ночами
Очі їй стуляє.

Пряде нитку доля,
Обріза поволі,
Чиясь дика воля
Обрива цю долю.