Воно

Вячеслав Попов
Воно мов океан кохання,
Полонина сумних сліз моїх,
Чарівна сила мов бажання
Мені наказує – «Йди!,

Йди на зустріч цієї поради,
Зроби останній крок до неї
І ти побачиш ці очима,
Які тобі говорять – ТАК!»

Прийдешнє, що готує нам,
Внесе великий сенс життя
І лиш ці спогади, щодо моменту-
Мандрівки на Калуґу-2,

Залишать нас, у спокій світу,
Залишать нас, на все життя.