стiни, стiни, у всьому свiтi

Кэтемаунт
Стіни, стіни, у всьому світі,
А в космосі—орбіти
Усюди шляхи
Польоти і лабіринти
Люди, скажіть,
Навіщо ви йдете і куди,
Може, я зрозумію,
Що не так,
І куди треба йти
Мені…
А, пішла я…
Ідіть собі…


20.01.08.