Чи на радiсть то...

Светлана Мулюкова
Чи туга моя то, чи розлука,
Хоч би встояти і ні зомліти.
А я слухаю степові звуки,
І як янгол збираюсь злетіти.

Чи на радість то, чи на біду,
Степ завжди ненастанно кличе.
Я в обійми його впаду,
Як у сяйво зірок таємниче!

худ.Г.Полоз.