Black Cocaine carved up

Наталия Сайконен
I am my beloved. Hold on! Mop up all my tears!
I am my beloved. In your private career dance hall
Mona Lisa looks like birthday political bitch
Show me the face of someone who`s better than bitter
Black Cocaine carved up……………………..

To be loaned wife. For a while. How long?
Looking for someone who holds the floodlight projector
Slowly skiing down the life time
On the Black Cocaine carved up………


I am my beloved. Fading out…….
I am my beloved. Fading down…..
One more time:
Black Cocaine carved up with……