Prayer

Арнор
Fill me
Kill me
Taste me
Waste me
Crown me
A saviour
Drown me
In favour
Make me
A fake
But never forsake
Soothe me
Lose me
In a gleaming half-light
But never abuse me
Reach me
In sadness
Teach me
Your madness
Find me
In a maze
Where lays my death
Ablaze…