Чомусь так г рко плачу я...

Та-Таша
Чомусь так гірко плачу я,
Ніщо не зможе зупинити,
Бо щось тримає у грудях –
Не зможу її відпустити!

Тримаю міцно і тремчу
Тримаю не любов, а картку.
Просте зображення, мовчу…
Та розум - мов здурівша варта

.А серце знову затремтить,
І знову очі заллють сльози
Чи може винна я, скажи
Скажи мені, будь ласка…Боже!

Ховаю сльози у руках,
Ховаю ці краплини болі
Такі гіркі вони на смак,
І зовсім, зовсім не солоні…

Так гірко, гірко плачу я.
І хочеться померти, чуєш!?
Та що тобі моя печаль!?
Тим пач , про неї й не почуєш!!!